Вчора представники "Правого сектора" провели "Марш правди - марш честі" проти дій Петра Порошенка на посаді президента. Про це повідомляє прес-служба організації.

"Пройшов рік з початку президентства Порошенко. Це час, коли ми можемо підводити підсумки його діяльності. Тому ми можемо ставити питання. Сьогодні - марш правди, марш честі. Наша честь здобута під кулями Майдану, наша честь - під градом Донбасу. Сьогодні вимагаємо правди. Слава Україні", - заявили організатори перед початком маршу.

Збір активістів призначили біля пам'ятника Степану Бандері. Члени організації з восьмої вечора пройшлися до площі перед монументом Тарасові Шевченку. Колону очолювали молодіжні активісти, які принесли плакати з написами: "Добровольцям - легальний статус" і "Ми вимагаємо правосуддя і правди".

Після них прямували старші члени організації з червоно-чорними прапорами і місцеві жителі, які долучалися до акції на шляху проходження колони. Дорогою палили фаєри, вигукували патріотичні гасла і співали популярну пісню про Путіна.

Біля пам'ятника Тарасу Шевченку учасники маршу організували віче.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Таке враження, що ті люди, які на нашій крові, на наших горбах стали державною владою забули про те, за що стояв Майдан. Ми сформулювали ряд питань що стосуються бездіяльності та корупції в нинішній владі", - заявив лідер "Правого сектора" у Львівській області Артем Луцак.

Матеріал по темі: Активістів "Правого сектора" затримали, щоб не заважали маршу ЛГБД

На акції місцеві мешканці зібрали підписи на листі, в якому висловили вимоги президенту щодо розслідування масових вбивств на Майдані під час революції Гідності. Активісти чекають також пояснень з приводу блокування військової бази на Дніпропетровщині. А ще чекають звіту про проведення люстрації серед чиновників.