Близько сотні активістів в центрі Києва вимагають від Петра Порошенка звітувати за рік своєї роботи на посту глави держави. Про це повідомляє Громадське.ТВ

Кияни повідомили, що вони чекають особистої зустрічі з президентом. Головний аргумент у тому, що політики не чують звичайних громадян. Журналісти дізнались, що мітингувальники не чули про те,що глава держави вже звітував у прямому ефірі перед народними депутатами.

"Всі тітушки повинні бути наказані, оці всі регіонали вже давно мають сидіти. Вони стільки зла зробили для народу – не можна нічим виміряти, а він – нічого не робить", – розповів про вимоги один із учасників.

Матеріал по темі: Біля Маріуполя вибухнув прикордонний катер

Активісти на Майдані хочуть, щоб президент просто змінився, вони не хочуть нових перевиборів.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

До демонстрантів вже приходили представники "Київської варти" з проханням прибрати намети. Активісти побоюються, що скоро до них прийдуть комунальники.

Нагадаємо, що Петро Порошенко 4 червня звітував перед народними депутатами за рік свого перебування на посту президента.