Сьогодні близько 2-ї години ночі в Харкові автомобіль "ВАЗ-21013" впав у річку разом з водієм. Інцидент стався на вулиці Академіка Павлова.

Портал "Хроника.инфо" повідомив, що за кермом перебував 20-річний хлопець. За попередніми даними, маневруючи він не впорався з керуванням, в результаті чого автомобіль занесло в річку.

Випадкові перехожі викликали поліцію, рятувальників і швидку. Водія госпіталізували, а машину рятувальники дістали з бруду.

Читайте також: П'яний водій тікав від копів на лімузині

Нагадуємо, вчора ввечері в Харкові сталась смертельна ДТП. Там водія придавив його ж автобус. Від травми чоловік помер на місці.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

47-річний водій автобуса, поставив автобус на бордюр, щоб подивитися, що потрібно полагодити знизу. Трагедія сталася в П'ятихатках на проспекті Академіка Курчатова. Автобус №296 стояв на кінцевій зупинці.