480 мільйонів доларів спрямує на ліквідацію наслідків паливного скандалу компанія Mitsubishi Motors у 2016 році.

Кожен постраждалий у цій ситуації автовласник отримає від компанії 959 доларів. Компанія також компенсує різницю у витратах на паливо і податки, пише Gazeta з посиланням на Bloobmberg.

За інформацією Mitsubishi Motors, на японському ринку було реалізовано 625 тисяч автомобілів з неправильними даними про витрату палива.

Скандал у компанії розгорівся у квітні 2016 року, коли в Mitsubishi зізналися, що протягом 25 років відправляли владі Японії хибні дані про витрату палива в деяких своїх моделях.

Уже в травні з'явилася інформація про те, що контрольний пакет акцій Mitsubishi Motors викупить компанія Nissan.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: В Україні подешевшають вживані автомобілі

Мitsubishi Motors Corporation - транснаціональна автомобілебудівна компанія, що входить в групу Mitsubishi. У 1970 році Mitsubishi Motors була сформована з підрозділу Mitsubishi Heavy Industries.

Логотип Мitsubishi – три діаманти. Він не змінювався з моменту її заснування й символізує основні принципи, на яких базується вся політика компанії: перший - чесність, другий - відповідальність, третій - готовність до співробітництва з іноземними партнерами.