Сьогодні активісти відновили меморіал на Великому Москворецькому мосту, де вбили російського опозиційного політика Бориса Нємцова. Вчора квіти і свічки з місця вбивства вивозили комунальні служби Москви.

Активісти присвятили акцію до 100 днів з дня загибелі громадського діяча.

Також сьогодні запустили в роботу сайт, присвячений Борису Нємцову - nemtsov2015.ru. Авторами сайту стали політики, журналісти - Дмитро Гудков, Євген Гонтмахер, Тимофій Дзядко, Валерій Зубов, Максим Кац, Дмитро Муратов, Дмитро Некрасов, Андрій Нечаєв, Леонід Парфьонов, Володимир Рижков, Ірина Хакамада та Ілля Яшин.

На ресурсі, створеному на честь Нємцова, можна залишити підпис за створення меморіальної таблички на Великому Москворецькому мосту.

"Суспільство має показати, що воно не змириться з вбивством політика", - підкреслили організатори проекту.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Матеріал по темі: Донька Нємцова попросила Польщу покарати ворогів батька

Нагадаємо, що Народний меморіал на місці вбивства політика неодноразово руйнували і кожен раз відновлювали. У ряді випадків відповідальність за його ліквідацію брали на себе активісти радикального угруповання "Русское освободительное движение SERB".