В місті Стрий, що у Львівській області, вантажівка із пивом, яка потрапила в аварію, стала причиною масового мародертсва водіїв - львів'ян. Замість того, щоб допомогти бідолашному водієві, люди почали масово мародерстувати, виносячи із місця ДТП цілі ящики з пивом.

На відео видно, що люди не соромились пакувати пляшки з пивом у великі сумки, кликали для цього навіть своїх друзів. Попри те, що більш обачні громадяни закликали їх зупинитись і не соромити Україну, люди , немов зачаровані, продовжували грабувати вантажівку.

Читати також: Безробіття українців підштовхне їх на масові страйки

У соцмережах користувачі різко засудили такий вчинок громадян. В коментарях під відео цих громадян вже назвали "рагулями".

"Я просто в ауті. Кончені рагулі. Якщо це повідомлення прочитає, той хто приймав участь в мародерстві, хочу, щоб Ви знали. Ви кончене бидло, яке соромить не Україну, а себе. Впевнений, кожен отримає, те на, що заслуговує. Вам не безвізовий режим, а колючий дріт потрібно ставити, не дай Бог таке бидло потрапить у цивілізований світ. Сидіть краще, вдома та не ганьбіть Україну, та нормальних Українців", - повідомив користувач МаестроUA.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У спільноті YouTube News Streets також різко засудили громадян, закликавши, що таких "героїв" мають знати в обличчя. "Лайк, то що б цих виродків знали всі. Плюс, таких ганьблять, а не виправдовують. Випадок кричущий", - повідомили у спільноті.