Картина "Україна у вогні", яку зняв Ігор Лопатенко, уродженець України з американським громадянством, на кінофестивалі в італійському місті Таорміна названа кращою документальною стрічкою огляду.

Стрічку представляв американський режисер, володар премії "Оскар" Олівер Стоун, пише gogetnews.

Стоун у цьому фільмі виступив як співпродюсер, а також брав активну участь в зйомках. Він узяв інтерв'ю для стрічки у колишнього українського президента Віктора Януковича і президента Росії Володимира Путіна як людей, що мали безпосередній вплив на події останніх кількох років в Україні.

Читайте також: Новий фільм Вуді Аллена відкриє Каннський кінофестиваль

Олівер Стоун, виступаючи перед публікою, сказав, що всі питання, які він задавав обом президентам, були підготовлені режисером Ігорем Лопатенко. Той народився в Україні, прожив там багато років і добре розбирається в ситуації, незважаючи на те, що переїхав на постійне місце проживання до Сполучених Штатів, отримавши американське громадянство у 2008 році.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще