Влітку, під час пляжного сезону, більшість дівчат та хлопців хвилює актуальне питання - як схуднути. Американський професор Стівен Хоукс скинув 22 кілограми за допомогою цікавої системи харчування, під час якої можна все. Її називають "інтуїтивною".

"Концепція у тому, що можна їсти все, що хочеш і коли хочеш. Ніяких обмежень немає: можна і солодке, і борошняне, і смажене. Єдине, за чим необхідно стежити - це за тим, щоб дійсно слідувати за своїми бажаннями", - пише видання "Единственная".

Згідно інформації, люди часто плутають відчуття голоду із потребами емоційними та психологічними. Кожен згадує про холодильник, коли йому нудно, самотньо, сумно, або хочеться нагородити себе за певні досягнення зайвим шматочком торта. Винахідник системи схуднення запевняє, що боятися нічого, оскільки треба просто уважно прислухатись до свого тіла і довіряти йому.

Читайте також: Україну на вихідних накриє "африканська" спека

Американець каже, що воно точно не захоче ані піци, ані булочок. Головне - задавати собі питання "Чому я зараз хочу попоїсти". Якщо у відповідь відчуєте, що голодні - треба їсти. Тривалого голодування краще не влаштовувати, бо це - стрес для організму. Такі речі призводять до зривів. Їсти треба до того моменту, поки не відчуєш насичення.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Іще одна порада - розділити своє почуття голоду на шкалу від 0 до 10 балів, де 0 - дуже голодний, а 10 - переїв. Потрібно намагатись зупинитися на позначці у 6-8 балів, а не прагнути до того, щоб тарілка лишилась ідеально чистою.

Із друзями також не варто їсти із відчуття солідарності та за компанію. Це стосується і вечірок та сімейних посиденьок. Мати у холодильнику різні та корисні продукти, щоб був вибір та насолоджуватись їжею - головні принципи "інтуїтивного харчування".