До чого тільки не додумаються виробники, аби завоювати якомога більше клієнтів. Особливо якщо ці клієнти – палкі прихильники тварин.

Враховуючи той факт, що для своїх улюбленців особливо віддані господарі не шкодують нічого, починаючи від найвишуканіших кормів і закінчуючи діамантовими нашийниками, група підприємців з американського Денвера запустила виробництво такий оригінальний продукт як вино для кішок, пише "Газета.ru" з посиланням на Huffington Post.

У лінійку поки що входять два сорти – "піно нуар" (Pinot Meow) і "мускет" (MosCATo). Звичайно, що спиртного, яке шкідливе для кішок, у напоях немає. До складу котячого вина входять вода, котовник котячий (він же котяча м'ята) і натуральний буряковий барвник

За словами засновника компанії Apollo Peak Брендона Завари, все починалося з жартів, але потім вони переросли у комерційний проект, який він назвав на честь свого кота Аполлона.

Читайте також: Кішка з перебитим хребтом повернулася до своїх кошенят

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Подібний продукт виробляють у Японії. Він називається Nyan Nyan Noveau ( "Мяу-мяу нового врожаю"). Правда, там вино виготовляють зі шкідливого для котів винограду, і цей продукт не виходить за межі країни.

Pinot Meow і MosCATo доступні в декількох магазинах в Колорадо і в інтернет-магазині.