472 дочки привітали з Днем батька індійського бізнесмена з міста Ахмедабад Махеша Савані.

Усі вони – це молоді жінки, які втратили своїх батьків і опинилися під опікою Махеш, котрийвирішив 10 років тому піклуватися про них, пише ТАСС.

До такого рішення чоловіка підштовхнула особиста трагедія. Коли помер його рідний брат, то після нього залишилися дві дівчинки. Турбуватися про них став Махеш. Що стосується названих дочок, то всі ці десять років меценат не тільки матеріально підтримує своїх дівчаток, але і організовує їм гарні, гідні весілля і не залишає своєю увагою і в сімейному житті.

Сам Савані – виходець з простої селянської родини. Його батько Валлаббхай приїхав на заробітки в Ахмедабад з села Рапард на узбережжі Аравійського моря. Сорок років тому він починав свою кар'єру шліфувальник алмазів, а потім поступово зміг організувати власний бізнес. Зараз його син Махеш займається торгівлею нерухомість та діамантами, є власником мережі навчальних закладів.

Читайте також: В День батька знамениті татусі розповіли про своє батьківство

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На проведення кожної весільної церемонії своїх підопічних він виділяє 400 тис. рупій (понад 6 тис. доларів).У 2016 році вже відбулося 216 барвистих весіль, де в ролі посадженого батька виступав сам Махеш.

Своє прагнення допомагати дівчатам Саваші пояснює просто. За його словами жінці, котра втратила чоловіка, не просто знайти дочці гарну пару і видати її заміж. Адже крім золотих і срібних прикрас дочка повинна отримати в придане гарний одяг, новий посуд та побутові електроприлади, необхідні для організації домашнього господарства. Без такого посагу дівчина приречена на нещасливе заміжжя.

Чоловік не робить поділу дівчат за кастами чи релігією і підтримує всіх у повній мірі. Вони у свою чергу вважають його справжнім батьком і відчувають надійну підтримку.