Актор і колишній народний депутат Богдан Бенюк заявив, що збройний конфлікт на Донбасі не зміг об'єднати українців. Виклики, які постали перед українцями, не змогли посприяти тому, щоб люди об'єдналися навколо однієї ідеї. Він зазначив, що незважаючи на це українці шукають шляхи консенсусу між собою.

"Ми, очевидно, все-таки хвора нація. У європейських країнах хизуються багатством, і демонструвати зневагу до своїх співгромадян вважається моветоном. Там люди не випинають свої статки. А у нас все навпаки. Це хвороба. Можливо, породжена історичними травмами, які в кожному новому поколінні відгукуються. І нікуди від цього не дітися. Адже, і правда, здається, що власники цих дорогих автомобілів живуть виключно сьогоднішнім днем. Наче не вірячи, що настане завтра, і не переживаючи за майбутнє своїх дітей", - каже він в інтерв'ю Апострофу.

Бенюк підкреслив, що під час того, як працював народним депутатом, зрозумів, що всім в країні керують одні й ті ж люди. В їх підпорядкуванні також Кабмін, Верховна Рада та Адміністрація президента. Він упевнений, що багато проблем в країні роздмухують засоби масової інформації.

Читайте також: Порошенко здав Путіну Донбас

Нагадаємо, що Богдан Бенюк виступив проти Маршу рівності.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще