У Москві на 66-му році життя померла цілителька і актриса Джуна Давіташвілі. Про це повідомив у своєму блозі актор Станіслав Садальський.

"Два дні Джуна була в комі, сьогодні її не стало. Швидка забрала її прямо на Арбаті - вона вийшла в сусідній з будинком магазин, щоб купити поїсти, і їй там стало зле", - написав Садальський. За його словами, у екстрасенса були серйозні проблеми з циркуляцією крові.

Джуна народилася в 1949 році на Кубані. Крім цілительства, вона займалася творчістю: писала вірші, малювала, виступала на сцені.

У різний час пацієнтами Джуни були Леонід Брежнєв, Ілля Глазунов, Джульєтта Мазіна, Роберт де Ніро, Марчелло Мастроянні, Андрій Тарковський, Федеріко Фелліні і багато інших відомих і невідомих людей.

В останні роки Джуна сильно сумувала за своїм сином Вахтангом і багато часу присвячувала збереженню його пам'яті. У 2001 році юнак загинув у віці 26 років. З того часу Давіташвілі стала самітницею. Але кожного свята вона приходила на цвинтар, де він упокоївся, і разом з друзями згадувала покійного сина.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Читайте також: Найсексуальнішими в Росії стали дві українки

Спочатку Вахо поховали на околиці Ваганьковського кладовища. А через рік скорбна мати домоглася, заплативши величезні гроші, щоб його прах перенесли на центральну алею і встановила на могилі скульптурну групу. В однієї з фігур неважко впізнати саму Джуну. Вона височіє над бронзовим сином, ніби захищаючи його.

Швидше за все, цілительку поховають поряд з Вахтангом.