Після загибелі бійців Правого сектора на шахті Бутівка, що неподалік від Авдіївки, відносини між українською армією і добровольцями значно загострилися.

Як повідомив "Стране" на правах анонімності один з бійців ДУК ПС, добровольців вже вивели з Бутівки, і тепер їх не пускають назад.

"Правий сектор відразу після трагедії вивели з Бутівки. Наскільки мені відомо, це наказав зробити Андрія Стемпіцького (один з лідерів ДУК ПС). Нікого з ПС назад на шахту не пускають, хоч хлопців там було зовсім небагато на двох об'єктах", - розповів доброволець.

За словами бійця, в Авдіївці зараз чергують військові патрулі: вони не пускають на територію міста добровольців і перевіряють військових без розпізнавальних знаків, які теоретично могли б виявитися солдатами ДУК ПС.

Читайте також: Грабіжники "косять" під Правий сектор

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Про роззброєння Правого сектора, поки що, не йдеться. Так, і взагалі про ПС у свій час забули - до того, як хлопці загинули на Бутівці. Тепер вже згадали, і генерали стали тиснути на офіцерів, а потім далі по драбинці, щоб спихнути один на одного провину. Як не крути, загиблі вважаються цивільними, а їх на шахті взагалі ніяк бути не повинно було, плюс на міну так просто не спишеш ", - розповів боєць.