Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив міністрам інфраструктури Андрію Пивоварському, соціальної політики Павлу Розенку, охорони здоров'я Олександру Квіташвілі й першому заступнику міністра фінансів Ігорю Уманському відвідати Донбас.

Про це повідомляє "Бі-Бі-Сі Україна".

Урядовці мають відвідати 9-10 червня Донецьку та Луганську області з робочими поїздками. Також вони приїдуть і до Маріуполя.

Вони мають виконати низку завдань прем'єр міністра під час поїздки. Їм доручено вивчити і перевірити на місці стан відновлення дорожньої інфраструктури, обсяги соціальних виплат, організацію медичного забезпечення, а також фінансування робіт із відновлення об'єктів життєзабезпечення населення, соціальної інфраструктури, будівництва інженерних споруд для зміцнення обороноздатності держави.

Читйте також: Яценюк погрожує Фірташу націоналізацією двох заводів

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Прем'єр-міністр сьогодні разом із міністром фінансів Наталією Яреською полетів до США із триденним робочим візитом.

Президент Петро Порошенко 13 червня планує відвідати зону АТО. Там відбудеться нарада за його участю щодо оборонних споруд.