На Кіровоградщині в каналізації задихнулися чоловік і жінка. Загиблими виявилися співробітники місцевої насосної станції.

66-річний чоловік загинув на місці інциденту прямо на станції, а 54-річна жінка померла в лікарні. Про це написав портал "Хроника.инфо".

Як виявилося, загиблі отруїлися парами метану. Слідство ведеться.

Читайте також: Священик на смерть збив жінку і втік

Нагадаємо, в Ізмаїлі в зв'язку з мікс-інфекцією, викликаної фекальним забрудненням води після сильних опадів, сталося масове отруєння жителів. Влада запевняє, що в даний час загрози епідемії немає. Протягом ночі з понеділка на вівторок у місті Ізмаїл Одеської області було госпіталізовані 28 осіб.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Державна санітарно-епідеміологічна служба рекомендує владі Ізмаїла продовжити карантин у зв'язку з масовим отруєнням населення.