Українські оборонні підприємства спільно з канадськими фахівцями реалізують програму запуску розвідувального супутника для України. Про це повідомила прес-служба держконцерну "Укроборонпром".

Сторони досягли таких домовленостей за підсумками конференції та виставки CANSEC. Її провела Асоціація безпеки та оборонної промисловості Канади в Оттаві.

"Обгрунтувавши необхідність оптичного розвідувального супутника для України, українська делегація досягла домовленостей про співпрацю з Канадою в рамках цього проекту", - йдеться в повідомленні.

У концерні також зазначили, що крім роботи над даним проектом, сторони обговорили умови поглиблення співпраці оборонно-промислових комплексів двох країн.

У квітні "Укроборонпром" повідомив про досягнення домовленостей між Україною і Туреччиною про поглиблення співпраці в космічній, авіаційній та бронетанковій галузях.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще