Київська компанія "REFORM" створила броньовик "Годзілла". Він побудований на базі армійського "Уралу", передає військовий інформаційний портал "Мilnavigator".

Розроблений інженерами кунг може вміщати 18 бійців. Він має протиосколковий захист і броньовані вікна. Машину оснастили броне-сталлю, яка витримує попадання з СВД калібром 7,62 мм і АК-47 калібром 5,45 мм. Також на броньовику встановлений захист паливних баків, днища, вентиляційно-евакуаційних люків, стійок, дверей, бійниць і моторного відсіку.

Читайте також: Нацгвардійці розпочали випробовувати нові БТР (фото)

Також "Годзілла" оснащена кондиціонером і системою опалення. Салон обладнаний ременями безпеки і бійницями для ведення вогню. Спеціальні внутрішні механічні дверні замки з двостороннім системою закривання, забезпечують захист від злому.

Імовірно, бронемашина надійде на озброєння українських військових у зоні АТО після укладення контракту між фірмою і силовими відомствами.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще