Керівник Дніпропетровської місцевої прокуратури №3 Анатолій Кузьменко живе в елітному комплексі закритого типу в Дніпрі. При цьому до декларації він вніс неправдиву інформацію щодо реальної площі своєї квартири. Про це стало відомо з реєстру прав на нерухоме майно, повідомляє "Антикор".

Минулого року Анатолій Кузьменко задекларував квартиру площею 274 кв. м в комплексі закритого типу "Кипарисовий". Згідно з даними державного реєстру нерухомого майна, загальна площа житла прокурора є більшою, і становить 305 кв м. Квартира знаходиться в триповерховому будинку з видом на Дніпро включає гараж, балкон і дві тераси.

За даними майнового реєстру, вартість придбаного в 2011 році житла становить понад 583 тис. грн.

Читайте також: Посаду очільника області продають за $20 тисяч

При цьому, квартира третього поверху, площею лише 160 кв. м, в будівлі на Кипарисовому провулку, 6 продається за $ 270 тис., тобто за 6,7 млн ​​грн. А трикімнатну квартиру на другому поверсі в цьому ж будинку ріелтори пропонують за $ 120 тис., тобто близько 3 млн грн.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

За офіційними даними, у 2015 році Анатолій Кузьменко отримав 322 тис. грн доходу, з яких 127 тис грн - зарплата. Ще 136 тис. грн надійшли прокурору в результаті продажу майна.

Мати Анатолія Кузьменка Галина - єдиний підприємець в сім'ї. Вона займається торгівлею продуктами харчування, напоями та сигаретами, і ще їй належить хлібобулочний ТОВ "Гея" (Павлоград). За даними майнового реєстру, вона володіє 4 квартирами загальною площею 330 кв. м, трьома ділянками площею 2,16 га, а також будинком на 209 кв. м по вул. Рожевої в с. Новоолександрівка Дніпропетровського району.

Нагадаємо, колишній генпрокурор Віктор Шокін призначив Анатолія Кузьменка керівником Дніпропетровської місцевої прокуратури №3 в грудні 2015 року. До цього той займав посаду заступника прокурора міста Дніпропетровська.

Призначенням не завадило навіть те, що в рейтинговому списку кандидатів на керівні посади прокуратури Анатолій Кузьменко зайняв лише 13 місце. Тест на знання законодавства він склав на 71 бал, а на тестуванні загальних здібностей набрав 56,7 балів.