Дізнатися дату завершення ремонту дороги й водопроводу у вашому дворі тепер можна в Інтернеті. На сайті КМДА по кожному місцю робіт вказані виконавці й вартість робіт. Мешканці можуть також залишати заявки на ремонт і подяки.

З початку червня на карті вже нанесені місця ремонтування електричних мереж, опалення, холодного і гарячого водопостачання та каналізації. Незабаром туди додадуть також інформацію про ремонт ліфтів і газових мереж.

Крім того, користувачі зможуть додавати інформацію про негаразди навколо своїх будинків після реєстрації на сайті. Система дозволяє відстежити кожну заявку і визначить чиновника, який має вирішити проблему.

"Вже третій рік, після проведення ремонту водопроводу, на місці виритих ям відсутній асфальт. У дощ у дворі суцільний бруд, в суху походу літає пил через не закриті ділянки землі. Прохання вирішити дану проблему і заасфальтувати ділянки двору", - написав мешканець по вулиці Гончара.

Читайте також: Безкоштовний вай-фай у столиці роздаватимуть скульптури "гиків"

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

На карті ремонту автодоріг вказані обсяги робіт, терміни виконання та їх вартість. Наприклад, на перехресті вулиць Копилівської із Фрунзе до листопада 2015 року мають провести роботи на 969 тисяч гривень.

Для зворотнього зв'язку киянам запропонована форма подяк, яких, наразі, менше за кількістю ніж прохань і претензій. Але навіть такі рідкі дописи свідчать, що роботи не стоять на місці.

"Дякуємо, що звільнили Севастопольську площу від ларьків і незаконної торгівлі! Клумби виглядають куди приємніше на їх місцях!", - написав 5 червня мешканець Чоколівського бульвару.