Збірна України провалила свій виступ на чемпіонаті Європи 2016 року і завершила його без жодної перемоги. Але незважаючи на це команда отримає бонусну винагороду від Союзу європейських футбольних асоціацій.

Про це повідомляє Тerrikon. Загалом українській збірній виплатять вісім мільйонів євро. Такий бонус призначений команді тільки за участь у турнірі.

Команда могла б заробити на європейській першості більше. Але Україна не виграла жодного матчу та не має забитих м'ячів у своєму активі.

УЄФА за перемогу на груповому етапі виплачує команді по одному мільйону євро за матч. За нічийний результат збірні отримують 500 тисяч євро.

Нагадаємо, суперниками збірної України в груповому раунді Євро-2016 були команди Німеччини, Північної Ірландії та Польщі. Протягом турніру вона пропустила п'ять м'ячів, а у відповідь не забила жодного. Подальша доля збірної України буде вирішена вже після другого матчу групового етапу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще