Неподалік Києва сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком. Онук генерала Володимира Радченка на смерть збив скутериста

Про це повідомляє "ТСН". Трагічна аварія сталася на Новообухівській трасі біля повороту на дамбу в Кончі-Заспі. Водій скутера з пасажиром на перехресті повертав з дамби. Він прямував в сторону Києва.

В цей час на світлофорі на перехресті стояли автомобілі Honda і Volkswagen. У цей момент на зустрічній смузі з'явився елітний позашляховик Mercedes-Benz. Його водій обігнав авто, що стояли попереду. На зустрічній смузі він збив скутер і зачепив автомобіль Honda. В результаті скутерист загинув на місці від отриманих травм.

За кермом позашляховика Mercedes-Benz був 20-річний онук генерала армії Володимира Радченка. На місці події працюють не тільки поліцейські, але і юристи водія хлопця. Чоловік відмовився давати будь-які коментарі щодо аварії.

Тіло загиблого скутериста залишалося на місці аварії, поки не прибула дружина загиблого.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще