Сьогодні вночі українські бійці виявили та знешкодили диверсійно-розвідувальну групу бойовиків біля Гречишкино Луганської області.

Про це повідомляє прес-служба штабу АТО.

Терористи обстрілювали Щастя та Трьохізбенку із 82-мм мінометів.
З самого початку дня бойовики п'ять разів били по позиціях українських військ в районі Мар'їнки з ручних протитанкових та автоматичних станкових гранатометів, протитанкових керованих ракетних комплексів та зі стрілецької зброї.

Читайте також: Сепаратисти тричі обстріляли Ленінське - прес-центр АТО

Злочинці продовжують не зважати на Мінські домовленості та двічі застосували важкі міномети калібром 120-мм. Під час одного з таких обстрілів ворожі міни влучили по житлових кварталах Мар'їнки.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також під вогонь важких мінометів потрапили Кірово та Ленінське, які знаходяться на Артемівському напрямку.

Українські військові продовжують міцно тримати свої позиції. Бійці, за повідомленням штабу АТО, мають достатньо сил та засобів, щоб дати відсіч будь-яким намаганням бойовиків змінити кордон лінії розмежування.