Масштабна аварія трапилась на 77 км автодороги Київ-Харків біля контрольного поста "Березань" Баришівського району.

Як повідомляє прес-служба ГУ НП в Київській області, смертельне ДТП сталось вчора, 23 червня, о 20.20.

Повідомляється, що 49-річний водій Opel Combo, який їхав в напрямку Харкова, зупинився біля контрольного поста "Березань"дізнатися у працівника поліції напрямок дороги. Майже в ту саму мить в Opel на величезній швидкості врізався автомобіль Skoda Ockavia, який і скоїв наїзд на поліцейського. Керував Skoda 34-річний житель Київської області.

В результаті ДТП постраждали всі: водій Skoda Ockavia і два його пасажири загинули на місці події, ще один пасажир доставлений в реанімацію, водія автомобіля Opel Combo і двох його пасажирок госпіталізували, працівника поліції доставили в лікарню з діагнозом - рвана рана обличчя та забій стегна.

Правоохоронці наразі з'ясовують всі обставини жахливого ДТП. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще