Народний депутат Сергій Лещенко впевнений, що саме глава МВС Арсен Аваков на сьогодні має головне право вето на блокування рішень влади, і назвав його новітнім "смотрящим". За словами Лещенка, журналіст Михайло Ткач зробив справжнє відкриття довкола "східняка" олігархів.

"Не пошкодуйте сім хвилин часу. Це справжній журналістський трилер. Михайло Ткач і програма "Схеми: корупція в деталях" - RFERL вистежив справжню політико-олігархічну сходку: напередодні засідання наглядової ради "Укрнафти" на території МВС відбулася зустріч. У міністерстві в цей час перебували Аваков, Коломойський, колишній прем'єр Яценюк і глава "Нафтогазу" Коболєв. В результаті засідання було зірвано. Після того, як їх розкрили, олігарх і колишній прем'єр вибиралися з МВС таємними стежками - на підсадних машинах.

Читати також: Керівництво АТО забезпечує товарами сепаратистів

Це - ще одне підтвердження, що Аваков сьогодні грає роль нового наглядача в уряді. Він - власник "вето", в залежності від настрою або олігархічного змови може блокувати рішення влади.
І найцікавіше - це те, як охорона Коломойського намагалася заблокувати автомобіль журналістів "Схем". Це - пряма протидія журналістській роботі. Я готую звернення на генпрокурора Луценко. Подивимося, на чиєму боці буде Луценко - незалежної преси чи олігарха, який зібрав необхідні для його призначення голосу", - повідомив Лещенко на своїй сторінці в facebook.

Нагадаємо, раніше Сергій Лещенко зазначив, що Україна втратила найвпливовішого союзника через вихід Британії з ЄС.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще