Донька російського опозиційного політика Бориса Нємцова Жанна виїхала за межі Росії. Про це повідомляє РБК.

Вона прийняла таке рішення після того, як отримала особисті погрози на свою адресу.

"Не лізьте в політику, якщо хочете нормально жити! Не тільки в Росії, а взагалі. Ваш батько досить зробив для того, щоб ми, 139 мільйонів людей, його ненавиділи", - цитує The Times одне з повідомлень, відправлене їй через соцмережі.

Також донька політика вважає, що всі, хто критикує російську владу, перебувають в небезпеці. Жанна Нємцова не повідомила про місце свого перебування з метою власної безпеки. Також вона не сказала, чи повернеться взагалі на батьківщину.

Матеріал по темі: Москвичі відновили меморіал Нємцову до 100 днів з його загибелі

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Жанна поклала на правлячі еліти Росії відповідальність за вбивство батька. Раніше вона написала листа польської владі з проханням покарати всіх пропагандистів, відповідальних за цькування батька.

Нагадаємо, що Бориса Нємцова застрелили в ніч з 27 на 28 лютого 2015 невідомими в Москві. Російські слідчі заявляють, що він загинув від рук ісламістів.