Вчора на аеродромі "Українка" в Амурській області Росії під час аварії стретегічного ракетоносця Ту-95 загинув один пілот, ще один перебуває у важкому стані. Про це повідомляє РБК.

"Решта постраждалих госпіталізації не потребують. Під час аварії в літаку перебував штатний екіпаж. В основному люди досвідчені", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомляли, що під час аварії постраждали п'ятеро людей. Відомо, що під час польоту у бомбардувальника загорівся двигун. На борту не було боєкомплекту. Таким чином, Ту-95 вилетів зі злітної смуги.

До з'ясування причин аварії польоти ракетоносців зупинені.

Матеріал по темі: Новітній російський бомбардувальник перекинувся при посадці

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що в 4 червня під Астраханню винищувач МіГ-29 розбився через відмову техніки. Всі члени екіпажу живі, бо встигли катапультуватися. Також того дня під Воронежем розбився новітній фронтовий бомбардувальник Су-34 через помилки в управлінні.