Через заборону відвідування супермаркетів разом із тваринами, яка діє в Києві, окремі жителі вдаються до жахливих знущань над власними улюбленцями, поки самі роблять покупки.

Відтак прикрий випадок стався в одному із супермаркетів по вул. Вербицького. Там маленького песика закрили у камері для зберігання особистих речей відвідувачів супермаркету на час здійснення ними покупок.

Господарка не лише на ключ закрила собачку, але прив'язала поводок до скляних дверцят. Про прикрий випадок повідомили в спільноті "ДТП. Київ" і він викликав шквал емоцій користувачів мережі.

Читати також: Субсидії залишать без грошей пенсіонерів та бюджетників

Приміром, один із користувачів - Ян Данилів - повідомив, що бачив як в 30 градусну спеку собак залишають зачиненими поблизу цього супермаркета в автівках. "Там же (стоянка ВК) на Вербицького бачив двох собак на спеці сиділи в машині. любителі тварин...".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Інша користувачка зауважила, що ігнорує заборону і ходить до магазинів із собакою. "Кошмар, як таку крихітку можна посадити і закрити, я зі своїм "чихуашкой" завжди заходжу в магазини, при чому в будь-які, жодних зауважень в свою адресу ніколи не чула".