Місцеві мешканці Згурівщини подарували бійцям батальйона УНСО новий Урал. Про це повідомив керівник Київського обласного осередку УНСО Василь Джигир.

Військовий автомобіль скоро відправлять в Маріуполь, де бойові завдання виконують військові цього батальйону. Активісти організували збір коштів на те, щоб купити пальне для відправки автомобіля на схід країни.

Бійці повідомляють, що одному з їхніх підрозділів потрібен новий безпілотник. Про це також повідомив офіцер добровольчого батальойну УНСО Ігор Мазур на своїй сторінці в Facebookю. Військові шукають меценатів, які б могли їм допомогти.

Матеріал по темі: Студенти із Франції подарували бійцям АТО дві швидкі

Нагадаємо, що 10-річний хлопчик українського походження Данило, який живе в США, зібрав гроші на позашляховик для воїнів АТО. Це не перший раз, коли школярі жертвують на потреби військових. Львівський хлопчик продав свій планшет, щоб допомогти бійцям, але волонтери все ж купили йому цей девайс.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще