Вчора житель Санкт-Петербурга під час затримання поліцією намагався з'їсти свій планшет. Про це повідомляє прес-служба регіональної поліції.

"Надійшло повідомлення про те, що невідомий викидає речі з вікна однієї з квартир будинку 11 по вулиці Миколи Рубцова. У квартирі був 41-річний безробітний, який при спробі затримання чинив активний опір. Тоді повівся неадекватно і почав демонстративно їсти бите скло та пластикові частини свого планшета", - йдеться в повідомленні.

Дільничний спробував вирвати з рук зловмисника бите скло, але й сам поранився. Співробітник правоохоронних органів викликав швидку допомогу, бо в чоловіка почалася кровотеча. Поки медики їхали, чоловік помер.

Матеріал по темі: iPad Папи Римського продали за 40 тисяч доларів

Міліціонеру надали першу медичну допомогу, його життю нічого не загрожує.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

Нагадаємо, що десятирічний львів'янин продав свій планшет для того, щоб допомогти українським військовим на Донбасі.