Міжнародна виставка World Press Photo 15 відбудеться в Києві з 10 по 30 червня. Переможців в номінації "Український вибір" глядачі обиратимуть онлайн.

Фотовиставка приїхала до Києва з Голландії практично одразу після її презентації. Подивитись роботи майстрів можна буде у Національному музеї Тараса Шевченка. Приїзд експозиції став можливим завдяки громадській організації "Камера обскура".

"Якими б жорстокими і хвилюючими не були світлини битв на Майдані або збитого літака МН 17 -- вони є потужним нагадування про те, що війна і насильство ніколи не є відповіддю", - зазначив старший менеджер виставкових проектів "Камери обскура" Ерік де Крейф.

Читайте також: Киянам покажуть картини, врятовані від терористів

В рамках окремої тематичної композиції "Український вибір" будуть представлені роботи українських фотожурналістів з тематичними роботами про Чорнобиль, катастрофу малазійського Боїнга та війни на Донбасі.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

World Press Photo – найавторитетніший щорічний, міжнародний огляд фотожурналістики. Міжнародне незалежне журі оцінює роботи претендентів у 9-ти різних категоріях, які представлені газетами, журналами та фотографами з усіх куточків світу.