Бразильський захисник "Барселони" Дані Алвес, який вже кілька років поспіль думає залишити команду, все ж спромігся на ухід. 33-річний футболіст перейшов до "Ювентуса" і вже прибув до Турину для проходження медогляду.

Про трансфер бразильця пише Corriere Dello Sport. "Ювентус" не зрадив італійським принципам останніх років та підписав футболіста безкоштовно. У Дані закінчився контракт із "Барселоною", тож він став гравцем "Старої сеньйори" на правах вільного агента.

Поки невідомо, на скільки років Алвес підпише контракт та з якою саме зарплатою. Цікаво, що флангові захисники "Ювентуса" у наступному сезоні будуть доволі старими. 33-річний Алвес закриє праву брівку, а зліва гратиме 35-річний француз Евра.

Читайте також: У збірної Аргентини з футболу з'явиться новий наставник

У це міжсезоння "Юве" вже підписав одного зіркового гравця. Боснієць Міралем П'яніч з "Роми" переїхав у Турин за 35 млн євро.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще