В окупованому Криму розпочалися триденні російські військові навчання. Про це повідомляє прес-служба Південного військового округу Росії, передає ТАСС.

У навчаннях задіяні більше десяти ударних вертольотів Мі-28Н і Мі-35М. На авіаційному полігоні Опук військові льотчики будуть виявляти, розпізнавати і знищувати наземні цілі, вертольоти і літаки умовного противника.

"Особливість навчань є бойові пуски з гранично малих висот, коли вертольоти здійснюють бойові заходи на ціль через природні укриття і після враження об'єкта знову ховаються за ними", - зазначили у військовому окрузі.

Також відбудуться навчання з зенітним ракетним полком, який відбиватиме удар умовного противника з повітря.

Читайте також: НАТО розпочало масштабні навчання у Східній Європі

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, сьогодні розпочинаються навчання сил швидкого реагування НАТО Noble Jump. Вони проходять у Польщі. Польське Міністерство оборони зазначає, що військові маневри будуть максимально наближені до реальних бойових умов.