Тепер, ввівши в пошук Google назву відомого хіта, в пошуковому результаті буде з'являтись текст пісні.

Як повідомляє Engadget, це стало можливим завдяки співпраці Google з з канадською компанією LyricFind – крупним сервісом, який роздає ліцензії на тексти до пісень. Договір між компаніями зробив можливим те, що відтепер тексти пісень більш ніж від 4 тисяч видавців з'являться в результатах пошуку Google, а також в музичному додатку Google Play Music.

Читайте також: Популярний музичний плеєр краде паролі від "ВКонтакті"

Вже від сьогодні такі картки з текстами почали з'являтися у користувачів в США, однак передбачається і міжнародне поступове поширення.

Цей новий сервіс принесе мільйонні прибутки музичним видавцям і авторам пісень, вважає глава LyricFind, адже відрахування будуть виплачуватися виходячи з кількості переглядів тексту пісні. Для користувачів ж це означає, що більше не доведеться нишпорити по стороннім сервісам в пошуках тексту улюбленого хіта Джастіна Бібера, а відразу побачити його, ввівши пошуковий запит в Google.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще