Американський репер Aesop Rock зняв кліп на пісню Kirby, яка швидко стала хітом на YouTube. На відео іграшкова копія виконавця весело грає із кошеням.

Така милість не є типовою для реп-індустрії, в який більшість виконавців намагаються себе показати найжорсткішою людиною у світі. Яну Маттіасу Бевіцу (ім'я при народжені) начхати на правила - він знімає кліпи з милим котиком.

Цікаво, що реальна зовнішність Aesop Rock достатньо брутальна. Він носить довгу бороду та має татуювання.

До речі, 40-річний репер із Нью-Йорка за свою кар'єру випустив вісім студійних альбомів. Хіт Kirby є треком з його останньої платівки The Impossible Kid.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читайте також: Репера 50 cent заарештували за матюки на сцені

Доки Aesop Rock підкорює світ своєю милістю, його більш знаменитий колега 50 cent розплачується за матюки на сцені. Кертіса Джексона заарештували після концерту за пісню P.I.M.P.