Французький футбольний клуб ПСЖ офіційно презентував нового наставника. Ним став екс-тренер "Севільї", де грає Коноплянка, Унаї Емері.

Інформація про підписання контракту з іспанцем з'явилась на сторінці Twitter ПСЖ. Емері підписав контракт терміном на два роки. Він приступить до роботи вже з вівторка. Поки невідомо, який саме гонорар отримувати триразовий переможець Ліги Європи.

Емері у столиці Франції виконуватиме не лише тренерські функції. Він займе посаду менеджера і прямо впливатиме на трансферну політику клубу. Цього літа парижани планують підсилитись кількома зірковими гравцями.

Колишній наставник Лоран Блан тричі поспіль виграв національну першість із ПСЖ. Арабські боси команди планують підкорити Лігу Чемпіонів, тому запросили тренера, який спеціалізується на вигравання єврокубків.

Читайте також: Тенісисти показали футбольний фрістайл тенісним м'ячем

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, цього літа славетний шведський нападник Златан Ібрагімович пішов з ПСЖ. Він, скоріше за все, стане гравцем "Манчестер Юнайтед".