Джеремі Кларксон, колишній ведучий автомобільного шоу "Top Gear" на британському телеканалі "BBC" представив логотип свого нового авто-шоу, про це повідомляє "The Verge" з посиланням на офіційну сторінку Кларксона в Twitter.

Сьогодні відомий журналіст автомобільної тематики Джеремі Кларксон, що відомий світу завдяки шоу "Top Gear" на своїй сторінці в мікроблозі Twitter оприлюднив офіційний логотип свого нового шоу "The Grand Tour", що стартує цієї осені на "Amazon Prime Instant Video".

Нагадаємо, що Джеремі Кларксон розірвав контракт з "BBC" після конфлікту з одним з режисерів шоу, та разом з колегами з "Top Gear" анонсував нове шоу.

Також нагадаємо, що стали відомі всі шість ведучих Top Gear

У нових серіях популярного автошоу "Бі-бі-сі" Top Gear буде шість ведучих. Крім нового головного ведучого Top Gear Кріса Еванса в шоу з'являться американський актор Метт Леблан, відомий за роллю Джоуї в серіалі "Друзі", колишній власник команди Formula 1 Едді Джордан, автогонщиця Сабіна Шмітц і журналісти Кріс Харріс і Рорі Рейд.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

"Також в шоу буде задіяний анонімний гонщик Стіг в білому шоломі, який знімався в Top Gear раніше. Перші серії Top Gear з оновленим складом ведучих вийдуть в ефір у травні 2016 року", - повідомляє Медуза.