Засновник щорічного молодіжного фестивалю "Республіка KaZaнтип" Микита Маршунок заявив про те, що музичний форум повертається у звичне для нього місце проведення - село Поповка, яке розташоване на півострові Крим.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Цього року в нього буде інша назва - "Befooz" і пройде він з 31 липня по 16 серпня.

"Так, свято відбудеться" за любої погоди "", - написав Маршунок в соціальній мережі.

Він додав, що масштаб цьогорічного фестивалю, зокрема розмір території його проведення, залежатиме від кількості поданих заявок на участь. Він наголосив, що програма фестивалю поки є лише в закритому доступі. Її можуть подивитися лише ті, хто офіційно зареєструвався для участі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Нам би не хотілося публічно ділитися всією інформацією про майбутній проект. Усе, що ви хочете знати, зможете отримати на сайті, тільки після реєстрації та підписки про нерозголошення", - зазначив засновник "KaZaнтипу".

Матеріал по темі: Секс-фестиваль пройде в Києві в липні

Нагадаємо, що минулого року через анексію Криму Росією фестиваль провели в Грузії. На нього приїхали лише трохи більш ніж 10 тисяч осіб, а планували в п'ять разів більше. У Грузії стилістику фестивалю багато мешканців критикували, зокрема, за безлад, алкоголь та куріння марихуани.

Вперше "КаZантип" провели в 1992 році, з кожним роком він набирав все більшої популярності.