Центр Києва перекрили ошукані вкладники банку "Михайлівський". Близько 30 учасників акції вийшли на мітинг по вулиці Інститутській біля Національного банку України в Києві, передає "УНН".

Учасники акції ходять по пішохідному переходу з боку в бік, перешкоджаючи руху транспорту по вулиці. Як розповів один з активістів, учасники акції хочуть зустрітися з представниками НБУ і вирішити питання про те, щоб їм повернули їх вклади, які були в банку "Михайлівський".

Читайте також: У Києві почалися масові пограбування банкоматів

Зараз співробітники поліції розмовляють з учасниками акції щодо перекриття руху транспорту. Проте вкладники продовжують блокувати рух вулицею.

Нагадаємо, у торгових центрах в різних районах міста Києва, маскуючись під інкасатора, невідомий чоловік підібирає коди і ключі, відкриває банкомати і викрадає спеціальні касети з готівкою.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще