Національна поліція Харкова затримала чоловіка, що намагався викрасти автомобіль. Про це повідомляє патрульна поліція Харкова на своїй сторінці в Facebook.

До поліції надійшло повідомлення, що чоловік викрадає чужі автомобілі. За викликом виїхав патруль поліції, який, прибувши на місце, побачив чоловіка, що почав тікати.

"Через деякий час патрульним вдалось наздогнати та затримати підозрюваного. У нього виявили речі, які впізнав ошуканий власник автомобіля. Чоловіка було доставлено до відділу поліції", - йдеться у повідомлення копів.

Нагадаємо, що закарпатські українці шахраюють з угорським громадянством

Президент Угорщини Янош Адер позбавив угорського громадянства шість українців, які проживають в Закарпатській області. За останній рік це вже не перший випадок позбавлення угорського громадянства українців, зокрема, закарпатців. Це пов'язано з порушенням спрощеної процедури отримання угорського громадянства.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Відкликано громадянство Угорщини у чотирьох жителів - уродженців Мукачево - 1978, 2001, 2003 і 2006 року народження. Ще двоє - уродженці Рахівського району, а саме села Верхнє Водяне 1951 і 1965 року народження", - йдеться в Офіційному віснику Угорщини, повідомляє Мукачево.net.