Міланський "Інтер" відмовив мадридському "Атлетіко" відносно трасфреру Мауро Ікарді, повідомляє "Sports.ru".

За 23-річного нападника іспанці пропонували італійській стороні 50 млн євро, однак ця сума не переконала "Інтер".

Нагадаємо, що мадридський клуб шукає партнера для гри в нападі Антуану Грізманну. Також в Іспанії розглядають можливість придбати Карлоса Баккі з "Мілану" та П'єра-Емерика Обамеянга – форварда дортмундської "Боруссії".

Нагадаємо, що вболівальники вимагають кардинального реформування збірної України

Українські вболівальники вимагають повністю реформувати склад збірної України. Фанати відверто незадоволені результатами гри української команди на Євро-2016. Відповідна петиція з'явилася на офіційному сайті Петра Порошенка, інформує "Футбол 24".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"У зв'язку з вильотом збірної України з чемпіонату Європи у Франції, де наша збірна мало того, що не зуміла набрати жодного бала у своїй групі, вона навіть не зуміла забити жодного м'яча, пропоную "розпустити" склад команди".