Депутат від провладної партії "Блок Петра Порошенка" Вадим Денисенко впевнений, що на сьогодні є єдина альтернатива "Мінським домовленностям", і це силовий варіант повернення Криму та Донбасу. Він, по-суті, є повноцінною війною, однак на сьогодні українці до цього ще зовсім не готові; хоча відносний спокій варто використати лише заради підвищення обороноздатності України.

"Наша єдина альтернатива – це посилювати обороноздатність країни. Єдина! Тому давайте ми не будемо вигадувати якісь велосипеди і говорити про плани повернення Донбасу чи Криму. Єдиний план повернення Донбасу чи Криму – це війна. Тому єдине, що нам потрібно… І треба це чітко всім зрозуміти", - повідомив Денисенко під час інтерв'ю виданню "Радіо Свобода".

Читати також: У "БПП" виборців підкуповують валідолом

На думку нардепа, жодного мирного врегулювання ситуації на Донбасі не буде, оскільки це брехня, тому українцям слід готуватися до масштабної війни.

"Розповіді про те, що мирним шляхом хтось піде нам назустріч і віддасть всі території, то це абсолютна брехня. Нам потрібно готуватися до майбутньої війни", – наголосив депутат Вадим Денисенко.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, раніше військовий експерт Ігор Козій зауважив, що, поки Україна не увійшла до НАТО, громадянам варто все зробити для того, щоб посили власну обороноздатність.