Компанія Puma і дочірній підрозділ автовиробника BMW Group - Designworks - презентували нову модель кросівок. Вони виготовлені без швів і не мають шнурків.

Про це повідомляє The Verge. Для створення кросівок використаний надміцний і легкий матеріал "GINA Light Visionary Model". Вісім років тому автокомпанія з Баварії вперше презентувала ексклюзивний за своїми зовнішніми характеристиками концепткар GINA Light Visionary. Автомобіль міг змінювати власну форму за допомогою рухомих структур. Їх заховали під корпусом із тканини. Цей матеріал і став основою при створенні взуття нового покоління.

Нова тканина дозволяє створювати кросівки будь-якої форми, практично не використовуючи традиційних швів. Фахівці компанії - виробника спортивного взуття - вважають, що кросівки стають анатомічно вивіреними. Вони більше нагадують "другу шкіру", ніж взуття.

Ще однією новинкою моделі стала унікальна система шнурування взуття. У ній немає звичних користувачеві шнурків. Фіксується взуття на нозі за допомогою обертового диска.

Розробники зазначають, що новинка повинна надійти в продаж у липні цього року. Поки немає точної інформації про вартість взуття нового покоління.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще