У Києві 39- річний чоловік жорстоко побив та згвалтував 18-річну масажистку прямо під час лікувального масажу. За такі важкі злодіяння злочинцеві присудили усього 9 років.

Таке рішення у кримінальних виробництвам в ч. 2 ст. 152 ("Згвалтування") і ч. 1 ст. 145 ("Незаконне позбавлення волі") КК України відносно 39-річного підозрюваного виніс Деснянський руд столиці, повідомляє прес-служба прокуратури.

"В ході слідства було встановлено, у вересні минулого року 39-річний зловмисник, запросивши до себе додому дівчину, яка пропонувала на інтернет-сайтах послуги з лікувального масажу, побив її і згвалтував", - сказано в повідомленні відомства.

Читайте також: У найближчі п'ять днів Київ може згоріти

У правоохоронних органах також відзначають, що раніше чоловік вже притягувався до відповідальності за вчинення аналогічного злочину і мав непогашену судимість.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

До вступу вироку в силу дії, злочинець буде перебувати під вартою.