Під "резиденцію" мера Кличка прийшли сотні киян, які вимагають негайно припинити знищення річки Почайна. Люди тримають в руках плакати і викрикують гасла.

Мітингувальники вимагають переглянути детальний план території на Оболоні. Активісти запевняють, що цей ДПТ дасть змогу забудовникам знищити річку Почайна, повідомляє кореспондент Depo.Київ.

Активісти стверджують, що замість озера "Затока Вовковата" у Києві найближчим часом з'явиться черговий торгівельно-розважальний комплекс. Так, активістка Annabella Morina переконана, що за будівництвом дороги по річці Почайні у детальному плані території Петрівка - Оболонь криється зовсім не розвантаження Московського проспекту, а спорудження нових розважальних об'єктів.

Читайте також: У Києві бійці АТО помстилися за вбитого товариша

Зазначимо, що назву річки (з прив'язкою до місцевості) внесено до Реєстру адрес, вулиць та інших названих об'єктів в місті Київ.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще