На окупованому Росією півострові дві жінки побили дівчину, з якою зраджували їх чоловіки. Про це повідомляє "ТСН".

Сповнені агресії жительки анексованого Криму жорстоко побили жінку, яка була коханкою їхніх чоловіків. За словами очевидців її тягали за волосся, плювали в обличчя та били.

Користувачі опублікували відео конфлікту, на якому видно, як розлючені кримчанки лупцюють суперницю. Зауважимо, що перехожі не намагалися зупинити знущання над жінкою.

На відео також видно перехожих, серед яких жінка з дитиною, але на агресію кривдниць це ніякого впливу не мало.

"При цьому чоловіки, через яких сталася бійка, вважали за краще не втручатися у з'ясування стосунків. За словами очевидців, зрадники знали про те, що відбувалося, і навіть спостерігали із дворів", - повідомляється в тексті.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За попередньою інформацією, жертва нападів не зверталася за допомогою до лікарів.

Нагалосимо, що відео має вікові обмеження та містить шокуючи кадри. Розмов на ролику не чути, а деякі фрагменти змонтовані.