Народний депутат Сергій Лещенко заявив, що прокуратура намагається "зам'яти" скандал із колосальним збагаченням прокурора сил АТО Костянтина Кулика.

"Головний військовий прокурор Анатолій Матіос - ключова фігура в прокуратурі Юрія Луценка. Незрозуміло як, Матіос зумів оселитися в "голові" Луценка і зараз керує багатьма процесами в ГПУ.
Одна з ініціатив Матіоса останнього часу по-суті підриває легітимність НАБУ, яке розслідує справу про походження багатств прокурора АТО Кулика. Щоб вивести Кулика з-під удару, йому ліплять образ борця з корупцією в цілому - і схемами Курченко зокрема. Яке до цього епізоду має відношення АТО і військова прокуратура - велика загадка, але справу веде Кулик. Напевно, всі інші злочини по контрабанді та військових злочинів вже розкрито", -повідомив Лещенко на своїй сторінці в facebook.

Читати також: Ахметов розвалив "шлюб" України та Заходу

На думку Лещенка, справа Курченко-Кацуба, лаври якого зараз зусиллями Матіоса намагаються приписати Кулику, було давно розслідувано у Головному слідчому управлінні, але блокувалося за часів Шокіна. "Підозра Кацубам була готова ще в вересні минулого року, після чого вони змогли домовитися - і їх зняли з міжнародного розшуку. Тому зустрічайте скоро розкрутку нового "антикорупціонера"- прокурора АТО і одночасно клієнта НАБУ Кулика", - додав Лещенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що річниця боротьби з олігархами відзначається зі старту афери щодо поставок вугілля і ціноутворення на тепло.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще