В липні в Україні розпочинається реформа направлена на спрощення надання адміністративних послуг МВС.

За словами міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, в липні в Києві запустять нові сервісні центри, а після Києва такі сервісні центри почнуть працювати по всій Україні.

В новостворених сервісних центрах МВС видаватимуть водійські посвідчення, реєструватимуть транспортні засоби, видаватимуть номерні знаки, оформлятимуть дозволи на перевезення вантажу, видаватимуть довідки про несудимість та виконуватимуть інші операції.

Читайте також: Аваков анонсував українську поліцію в окупованому Криму і в "ДНР"

"МРЕВ формально перестали існувати шість місяців тому, але нам треба було зробити "генеральне прибирання", щоб розуміти, як і що працює. Колишня служба МРЕВ була системою жаху, то новий сервісний центр таким бути не може", - сказав Аваков.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Арсен Аваков також зазначив основні принципи роботи центрів.

"Робота Центрів передбачає антикорупційну систему роботи, щоб за гроші не можна було отримувати послуги. Відкритий простір - комфорт відвідувачів, мотивовані кадри, впровадження нових технологій", - додав він.