24 вересня на торгах аукціонного дому RR у Бостоні пустять з молотка десять раніше не публікованих фотографій, на яких зафіксовані моменти з весілля принца Чарльза та принцеси Діани.

Ці раритетні кольорові світлини королівської сім'ї розміром 7x5 і чорно білі розміром 10x8 зробив 29 липня 1981 року неофіційний фотограф торжества Лорд Патрік Лічфілд, кузен британської королеви Єлизавети II, пише "Газета.ру".

Всі знімки були зроблені у Соборі Святого Павла та на балконі Букінгемського палацу. Попередня вартість фотографій оцінюється експертами у одну-дві тисячі доларів за кадр. Проте організатори аукціону очікують, що остаточна їх ціна за результатами торгів складе більш ніж 18 тисяч доларів.

Читайте також: Вбрання принцеси Діани пішло з молотка

Повідомляється, що саме за таку суму на аукціоні було продане зображення принцеси Діани.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

З принцем Чарльзом леді Діана Спенсер познайомилася взимку 1977 року, а заміж за нього вийшла у 1981-му. У день їх весілля близько 600 тисяч людей вийшли на вулиці Лондона, аби привітати молодят. Телетрансляцію урочистості по всьому світу переглянули понад 750 мільйонів глядачів.