Чотирирічний кіт на прізвисько Ніндзя з австралійського Каріндейла, що на схід від Брісбена, став популярний завдяки своїй клептоманії. Ця руда тварина постійно обкрадає сусідів.

Як пише The Daily Mail, кіт приносить додому розпаровані шкарпетки, взуття, бейсболки, панчохи, нижню білизну, рукавички та навіть предмети дитячого гардеробу. Зазвичай він затягує "здобич" у будинок через спеціальний отвір унизу дверей для тварин і складає у коридорі або біля пралки, де вона довго залишається непоміченою.

Такі крадіжки стали настільки поширеними, що власниця рудого, 33-річна Келлі Макрей, навіть створила у соціальній мережі Facebook сторінку, на якій викладає фото речей, принесених у будинок Ніндзею. Таким чином жінка сподівається знайти власників награбованого добра. При цьому вона обов'язково вказує дату, коли річ з'явилася у них, та її детальний опис. Крім цього Келлі ще й роздає сусідам флаєри з поясненнями, де у випадку чого шукати вкрадене. Зазвичай власники кота повертають людям до третини принесеного чотирилапим.

Читайте також: Австрійський футболіст обплював суперника

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

За словами господині, кіт "промишляє" у радіусі двох сусідніх вулиць. Якщо не щодня, то через день він після кожної прогулянки приносить щось у зубах. Спочатку така поведінка пухнастого здавалася господарям кумедною, але з часом перетворилася у справжню проблему. Жінка побоюється, що сусіди вважатимуть, наче ці речі потрібні їй.

Апофеозом походеньок Ніндзі став принесений ним великий черевик, украдений у якогось робітника. Кіт не зміг перетягнути його через отвір у дверях та так і залишив стояти на порозі.

Пані Макрей навіть сфотографувала Ніндзю з плакатом, на якому написано: "Я краду у моїх сусідів речі, аби повторно подарувати їх своїм господарям".

Сусіди ж у свою чергу з гумором ставляться до кота і вважають його місцевою знаменитістю.