Водій, який відволікся на телефонну розмову, потрапив в ДТП в Києві. Про це повідомляє "DTP.kiev.ua".

Позашляховик на вулиці Зрошувальній не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху де і відбулося зіткнення з автомобілем "Рено". Водій легковика постраждав.

На місці інциденту працює слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, що кілери пересіли на мотоцикли

Сьогодні в Києві невідомий на мотоциклі розстріляв чоловіка, поліція активізувала сили для затримки злочинця. Про це повідомляє "Страна.ua" з посиланням на сторінку в Facebook журналіста Владислава Антонова.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Національна поліція столиці оголосила план-перехоплення злочинця, що в Печерському районі Києва, де мотоцикліст розпочав стрілянину.

"Київ! Стрілянина в Печерському районі. Важко поранений чоловік. Введено оперативний план Перехоплення! Злочинець зник на білому мотоциклі. Більше прикмет поки немає", - написав журналіст.